OPPRØRSBANKEN

Fortsatt og alltid under oppdatering!
 
Her er noen av aksjonene og aktivitetene vi planlegger. Men: Opprørsbanken er ikke bare vår, den er deres og vi håper derfor dere vil hjelpe til med å fylle den med gode aktiviteter og ideer man enkelt kan gjøre hjemmefra.
Eller kanskje du vil starte en egen kampanje eller utfordring/challenge i Kystopprørets ånd, sosiale medier innenfor kunst, kultur, musikk, idrett, matlaging, håndarbeid osv. Kun fantasien setter grenser. Ta gjerne kontakt!
Opprørsbanken vil oppdateres fortløpende og vi ber om forståelse for at vi ikke har nådd å fylle den helt opp med bidrag og ideer vi har fått inn til nå. Her er en kort oversikt, den vil forøvrig endres alt ettersom – vi vil den overfylles av ideer og bidrag fra og til dere! Følg med og mer info kommer plutselig og jevnlig!

Husk å del bildet ditt i sosiale medier med #kystopprøret.

De 10 beste bidrag vil bli premiert med effekter fra Kystopprøret. Vi gleder oss!

Opprørsbank

Kystopprøret setter pris på alle slags bidrag. Lik oss på Facebook og Instagram. Lik, del og sleng på en kommentar på det som legges ut. Engasjer deg i debatten!

Bestill effekter, ta på deg kystopprør-skjorta, brenn et lys eller ta en skål for kysten! Doner ett eller flere bilder, legg ut i sosiale media og #kystopprøret.

Skriv leserinnlegg og kåseri, en sang eller ti, bilder og dikt, en #kystopprøret og en tommel opp. Det finnes mange måter du kan bli med i dette opprøret på. Kun fantasien setter grenser. Kontakt oss i skjema under.

Vi jobber totalt frivillig og setter stor pris på økonomiske bidrag til kampen for kysten som kan doneres via Vipps #127887
eller til kontonummer 4750 52 96636.

Kontakt Kystopprøret
Vil du bidra? Her kan du enkelt kontakte oss. Del gjerne gode ideer, tips til hjemmeaksjoner etc. - og gi oss tilbakemeldinger og gode tanker viet fisken og havet. #kystopprøret
Ditt bidrag til KystopprøretDel på sosiale medier