Folkeparoler – en parole av og med folket!

Vi lager folkeparolen NATURRESSURSENE TILHØRER FOLKET!

Instruksjoner

  1. Vi trenger minst 30 personer som er villig til å sette av en times tid for å lage en plakat med hver sin bokstav. Minimum størrelse: ca. A3
  2. Velg ut din bokstav og send den til oss – så bekrefter vi din bokstav. (Dette er for at vi skal kunne oppdatere tilgjengelige bokstaver, og ikke ender opp med feil antall bokstaver).
  3. Materialer som trengs er et A3 ark/plakat eller lignende og tusj, lim og steiner/glitter/skjell/rekved og / eller andre materialer du måtte ønske å skrive bokstav med. Kanskje med en fisk eller fire? Her er det bare å ta i bruk DIN kreativitet!
  4. Ta et bilde av deg selv som holder opp bokstaven du har laget og send bilde til oss.
  5. Når vi har mottatt alle bokstavene, vil vi redigere bildene deres sammen. 
   Nå har vi en Folkeparole som vi har laget sammen og som formidler vårt felles budskap. Folkeparolen vil vi dele det ut via nettsiden vår og i sosiale medier til 1. mai som folkets budskap!
  6. Ta gjerne bildet ute og bruk gjerne hjemplassen din for å vise at hele Norge og kysten står samlet.

Underveis oppdaterer vi listen med tilgjengelige bokstaver fortløpende. 

Antall tilgjengelige bokstaver du kan lage:

E = 5 stk.U = 1 stk.L =2 stk.S = 3 stk.
O = 1 stk.K = 0 stk.R = 5 stk.A = 1 stk.
Ø = 1 stk.N = 2 stk.H = 1 stk.! = 0 stk.
F = 0 stk.I = 0 stk.T = 3 stk.

Når vi har fått alle bokstavene til en parole, går vi sammen løs på en ny parole med nye bokstaver som legges ut. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe. Lykke til!

Skjema for folkeparoler
Velg ut din bokstav og send beskjed til oss om hvilken du vil lage – du vil motta en bekreftelse fra oss. Deretter kan du lage din bokstav og ta bilde av den. Via skjemaet "Ditt bidrag til Kystopprøret" laster du bildet opp og sender det inn til oss. Nydelig perfekt! (Dette er for at vi skal kunne oppdatere tilgjengelige bokstaver, og ikke ender opp med feil antall bokstaver).

Send valg av bokstav, og senere last opp ditt bilde:
Opprørsbidrag – last opp bilde ved å trykke «VELG FIL», fyll inn navn, e-postadresse og send inn bidraget ved å trykke «LAST OPP».

Bidraget ditt kan også sendes via messenger til vår facebookside eller mail til kontakt@kystopproret.no

Ditt bidrag til KystopprøretDel på sosiale medier